Under vintersesongen avholder Funkis Snowboardklubb ukentlige treninger i Funkisparken i Oslo Vinterpark, Tryvann. Som medlem av Funkis Snowboardklubb med betalt treningsavgift er treningene gratis, og inkluderer heiskort, utstyr og instruksjon av dyktige og kompetente instruktører.

Gruppebilde av medlemmer fra Funkis Snowboardklubb
foto: Funkis Snowboardklubb

Årlig arrangerer klubben 2-3 nasjonale samlinger i større alpinanlegg hvor medlemmer fra snowboardklubber over hele landet inviteres til deltakelse. Fokuset er på snowboardkjøring, lek og moro. Det er generelt få personer med nedsatt funksjonsevne som er aktive i norske alpinanlegg og snowboardklubber – dette ønsker Funkis Snowboardklubb å endre! Klubben ønsker å synliggjøre tilbudet og skape et miljø som bidrar til økt mestringsfølelse, tilhørighet, selvsikkerhet og generelt bedre livskvalitet. Målet er å engasjere flere funksjonshemmede til å kjøre snowboard, og samtidig inspirere snowboardklubbene i Norge til å inkludere funksjonshemmede i snowboardmiljøet. Parallellt ønsker klubben å skape et trygt og godt sosialt miljø for funksjonshemmede.

Medlem i Funkis snowboardklubb i aksjon i bakken
foto: Funkis Snowboardklubb

Tilrettelegging for alle stående: hørselshemmede, bevegelseshemmede, synshemmede.

Snowboard er ofte en enkel aktivitet for bevegelseshemmede med halvsidige plager, f.eks. de som mangler en fot/arm, har cerebral parese, halvsidig lammelse.

Bli medlem: https://funkissnowboardklubb.home.blog/medlemskap/

Kilde

https://funkissnowboardklubb.home.blog/