Om oss

Kompetansetjenesten ble etablert i 2012 for å styrke og løfte et kunnskapssvakt område. Vi drives på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet. Helse Nord RHF er ansvarlig for tjenesten. Kompetansetjenesten har kontorsted ved Valnesfjord Helsesportssenter i Nordland.​​

Ansatte

Fag  Informasjon, kommunikasjon og administrasjon  Forskning


Bilde av Anika Aakerøy JordbruAnika A. Jordbru

Ledere-post: anika.jordbru@vhss.no
Mob. 413 34 668

 

 

 

Fagteam


Bilde av Anders MidtsundstadAnders Midtsundstad

Seniorrådgiver


Har arbeidet på kompetansetjenesten som seniorrådgiver siden 2013. Han er i dag ansatt i en 50% stilling hvor han leder knutepunktet Fritid for alle som er en nasjonal satsning rundt feltet støttekontakt, kultur- og fritidsdeltakelse som gjennomføres i nært samarbeid med Helsedirektoratet.  Anders har skrevet flere fagbøker og har ansvar for å følge opp vår bokserie Aktivitet, deltakelse og likeverdige muligheter som gis ut gjennom et samarbeid med Fagbokforlaget. 
Anders arbeider også som førstelektor i vernepleie ved VID, Fakultet for helsefag Sandnes.

Bakgrunn
Er utdannet sosionom. Han har en mastergrad i sosialt arbeid fra NTNU.

epost: anders.midtsundstad@vhss.no
Mob: 901 30 797

Last ned visittkort

Bilde av Tove Pedersen BergkvistTove Pedersen Bergkvist

Seniorrådgiver
Kontaktperson Drop-In metoden
Prosjektleder Ulikheter gir muligheter


Har jobbet som seniorrådgiver ved kompetansetjenesten siden høsten 2015. Før det har hun 19 år bak seg på Valnesfjord Helsesportssenter (august 1996): først som idrettspedagog, deretter mange år som teamleder/-sjef for det tverrfaglige teamet som jobber med barn og unge. Før dette har hun erfaring som kroppsøvingslærer i videregående skole og som idrettskonsulent i en kommune. Var i flere år en del av kurslærer nettverket til Nordland Idrettskrets og Nordland Skikrets som kurslærer i barneidrett og ski/skileik. Jobber mye prosjektrettet i Kompetansetjenesten.

Bakgrunn
Utdannet Idrettspedagog / spesialpedagog i kroppsøving og har Kultur og idrettsforvaltning fra Norges Idrettshøgskole. Har vært igjennom lederutviklingsprogram på VHSS, og har en Mastergrad i rehabilitering ved Nord Universitet (2012).

epost: tove.bergkvist@vhss.no
Tlf: 75 60 25 73
Mob. 47 66 99 16

Last ned visittkort

Informasjon, kommunikasjon og administrasjon


Bilde av Stine IrgensStine Irgens

Kommunikasjonsrådgiver


Stine har jobbet ved kompetansetjenesten siden desember 2014.

Bakgrunn
Teknisk utdannelse i Forsvaret og befalsskole. Markedsføring for reiselivet. Har lang erfaring med grafisk design, bildebehandling og nettredaktørarbeid. Tidligere arbeidserfaring som konsulent og rådgiver både fra offentlig og privat sektor, og god erfaring fra prosjektarbeid.

epost: stine.irgens@vhss.no
Tlf:  75 60 25 97
Mob: 94 28 94 88

Last ned visittkort

Forskerteam


Bilde av Dag Ofstad Dag Ofstad

Prosjektleder


Var leder av Kompetansetjenesten fra mars 2014 til desember 2018. Kom fra stilling som stipendiat ved Universitetet i Nordland (nå Nord Universitet). Han har mangeårig yrkeserfaring bla. som rådgiver i PP-tjenesten, prosjektleder og rådgiver i Nordland fylkeskommune og selvstendig næringsdrivende i Kompetansemegleren AS.

Bakgrunn
Er utdannet sosionom og sosialpedagog. Han har Ph.d. i studier av profesjonspraksis, hovedfag i praktisk kunnskap, videreutdanning i sosialpedagogikk v/UiO, strategisk ledelse v/HBO og NTNU, samt strategisk kompetansestyring v/BIO.

epost: dag.ofstad@vhss.no
Tlf: 75 60 25 50
Mob: 909 99 652

Last ned visittkort