En mann i arbeidsklær som står i en tunnelLenke til opptak av foredragene: https://www.youtube.com/watch?v=aWjSOHbkz4o

Bakgrunn

Regjeringen vil senke terskelen for deltakelse i arbeidslivet.

Tross velvilje, innsats og store summer til virkemidler er ikke flere funksjonshemmede kommet i jobb. Arbeids- og sosialministeren åpner for å skrote IA-avtalen og tenke nytt. Les vår artikkel Nå er det på tide med flere personer med funksjonsnedsettelser i jobb her.

Program:

8.30    Frokosten starter
09.00 – 09.15   Velkommen og introduksjon til dagens tema ved Anders Midtsundstad og Jakob Djupvik, Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser

09.15 – 09.45   «Slik får vi flere unge med funksjonsnedsettelser i jobb», Bjørn Hvinden, NOVA, OsloMet (Tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus).

09.45 – 10.00   Spørsmålsrunde 

10.00 – 10.15   Pause med påfyll

10.15 – 10.45   «På vei til å bli ufør – mot sin vilje», Camilla Lyngen, styreleder Unge Funksjonshemmede

10.45 – 11.00   Spørsmålsrunde   

11.00 – 11.30   Vi tar debatten!    

11.30 – 11.45   Oppsummering og avrunding.

Kontaktperson på temaet:
Jakob Joh. Djupvik, Seniorrådgiver


Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser ønsker å arrangere to frokostmøter hvert år på Litteraturhuset i Oslo, vår og høst.

På denne måten ønsker Kompetansetjenesten å komme i nærmere kontakt med brukerorganisasjoner, myndigheter og andre som jobber med barn, unge og unge voksne med funksjonsnedsettelser.

For å nå flest mulig vil vi tilstrebe oss på å få til strømming av arrangementene for alle som ikke kan komme til Litteraturhuset.
For de som kommer til Litteraturhuset, ber vi om at de oppmøtte tar hensyn til allergiske og unngår å bruke kroppsprodukter med parfyme.